Μια εξαιρετική σχολική γιορτή, στον Πολυχώρο Πολιτισμού “ΕΡΙΑ”, παρουσίασαν οι μαθητές του σχολείου μας στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Με το θεατρικό παραμύθι του Κυριάκου Χαρίτου “Ο Φον Κουραμπιές εναντίον Κόμη Μελομακαρόνη” ξεκίνησε η γιορτή μας. Οι μικροί μαθητές της Α’ και Β’ τάξης καταχειροκροτήθηκαν από τους συμμαθητές τους και τους γονείς τους, που βρέθηκαν στο χώρο.

Τη σκυτάλη πήραν μαθητές των Γ’, Δ’, Ε’ και ΣΤ’ τάξεων που ερμήνευσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο πιάνο και στις κιθάρες τους.

Ακολούθησε ένα πολύ όμορφο χριστουγεννιάτικο μουσικοχορευτικό θεατρικό “Ο Άη-Βασίλης και οι καλικάντζαροι”, που επιμελήθηκαν και παρουσίασαν οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης.

Η γιορτή μας έκλεισε με τραγούδια από τους μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης και ευχές προς τους γονείς τους αλλά και όλο τον κόσμο από όλους τους μαθητές του σχολείου.

Συγχαρητήρια κυρίως στους μαθητές μας, αλλά και στους δασκάλους τους που με την εξαιρετική  καθοδήγησή τους, αρκετό κόπο και προσπάθεια οργάνωσαν τη γιορτή. 

Ευχαριστούμε το σύλλογο γονέων για τη στήριξή του, τα κεράσματα που πρόσφερε στο τέλος της γιορτής στους μαθητές και στους γονείς τους και για τα πολύ όμορφα δωράκια του σε όλους.

      

Εμείς, οι μαθητές και οι δάσκαλοι του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, ευχόμαστε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2024»

 

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή 2023