Το σχολείο μας συμμετέχει στους παρακάτω Μαθητικούς Διαγωνισμούς:

  1. «Διαγωνισμός βίντεο ή παρουσίασης PowerPoint με περιεχόμενο ?Λέμε όχι στο σχολικό εκφοβισμό?» που διοργάνωσε το Βρετανικό Συμβούλιο και το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα», (ΣΧΕΤ.: Το με αριθ. πρωτ. 151939/Γ7/23-9-2014 έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.), υπό το συντονισμό της εκπαιδευτικού των Γερμανικών.

  2. Διαγωνισμός της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα «Σκέφτομαι πριν δημοσιεύσω, για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στο Διαδίκτυο, » (ΣΧΕΤ.: Το με αριθ. πρωτ. 190922/Δ2/25-11-2014 έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.), για την Ε΄και Στ΄ Τάξη, υπό το συντονισμό της Δ/ντριας του σχολείου και τη συνεργασία των εκπαιδευτικών της Αγγλικής & Γερμανικής Γλώσσας.

  3. Διαγωνισμός του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού (Ε.Κ.Ε.ΔΙ.Σ.Υ.) και του Τμήματος Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υ.ΠΑΙ.Θ. «Η Ιστορία του σχολείου μου», υπό το συντονισμό του εκπαιδευτικού της Δ΄ τάξης.

  4. Διαγωνισμός Ορθογραφίας του εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΔΕΛΑΣΑΛ», για την Ε΄και Στ΄ Τάξη, υπό το συντονισμό της Δ/ντριας του σχολείου.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ