Στις 11 Φεβρουαρίου 2015, στα πλαίσια του Περιβαλλοντικού Προγράμματος “Μονοπάτια του βουνού-Γνωριμία με τις ομορφιές του τόπου μας”, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση των γονέων των μαθητών της Ε΄ και Στ΄ τάξης που παίρνουν μέρος στο εν λόγω πρόγραμμα από τους εκπαιδευτικούς που έχουν αναλάβει την υλοποίηση του προγράμματος.

Ο κ. Μάινος Κωνσταντίνος, γυμναστής του σχολείου μας και ένας από τους υπεύθυνους του προγράμματος, ενημέρωσε λεπτομερώς τους γονείς για τα διάφορα στάδια του προγράμματος, για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα και για το τι πρόκειται να ακολουθήσει επικεντρώνοντας ως επί το πλείστον το ενδιαφέρον του στις δύο ορειβατικές πεζοπορίες που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα και που αφορούν η πρώτη στην ανάβαση και κατάβαση των μαθητών της Ε΄ και Στ΄ τάξης στον Προφήτη Ηλία και στη συνέχεια στην Υπαπαντή, όσων κρίνει ο γυμναστής ότι έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν και η δεύτερη στη μετάβαση στις παρυφές του Ολύμπου, στην πεζοπορία στο ρέμα Ουρλιά και τους καταρράκτες του ποταμού Ενιππέα.

Οι γονείς των μαθητών της Ε΄ και Στ΄ τάξης που παραβρέθηκαν, σχολίασαν θετικά τα λεγόμενα του κ. Μάινου και φυσικά οι κύριες ανησυχίες τους αφορούσαν την πειθαρχία και την ασφάλεια των παιδιών τους.  Και στα δύο πήραν καθησυχαστικές απαντήσεις τόσο από τον κ. Μάινο όσο και από την άλλη υπεύθυνη του προγράμματος κ. Κουγιουμτζόγλου Μάρθα, καθώς και από την Διευθύντρια του σχολείου κα Αβραμίδου Βέρα, η οποία παρευρισκόταν στη συνάντηση και προσέφερε την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή της.

SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-230 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-230 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-230 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-230 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-230 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-230 SAMSUNG TECHWIN DIGIMAX-230

Ενημέρωση γονέων σχετικά με Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης