Ο μαθητής της Στ΄ τάξης του σχολείου μας Πίπιλας Αλέξανδρος, καθώς και οι μαθητές της Ε΄ τάξης Σερδαρίδης Ισαάκ και Τζιμίτσης Νικόλαος συμμετείχαν στον 4ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα» για μαθητές/τριες της Ε΄ και της ΣΤ΄ τάξης Δημόσιων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε τρεις (3) φάσεις, με τελική δοκιμασία σήμερα, Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 (Γ΄ φάση), στο Κολλέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», στα Πεύκα της Θεσσαλονίκης. Στην Α΄ και Β΄ φάση τα παιδιά αξιολογήθηκαν από το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου τους, ενώ στην τελική φάση (Γ΄ φάση) από κριτική επιτροπή τριών μελών (Σχολικοί Σύμβουλοι, καθηγητές Φιλόλογοι, δάσκαλοι) στο Κολλέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Οι μαθητές διαγωνίστηκαν προφορικά στην ορθογραφία, τον συλλαβισμό και την αναγνώριση της γραμματικής λειτουργίας λέξεων, οι οποίες επιλέχτηκαν με κλήρωση από τράπεζα λέξεων.

Ευχαριστούμε τους γονείς του μαθητή Πίπιλα Αλέξανδρου, για την ευγενική παραχώρηση της φωτογραφίας και των βίντεο από την Γ΄ (τελική) φάση του διαγωνισμού και τον συγχαίρουμε για την πρόκρισή του, στην τελική δεκάδα των διαγωνιζόμενων.

 

 

Διαγωνισμός Ορθογραφίας «Γυρίζω την Ελλάδα με ένα γράμμα»