Την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από εκπαιδευτικές και βιωματικές δράσεις τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά Αθλήματα, σε συνεργασία με το Ολυμπιακό Μουσείο Αθλητισμού Θεσσαλονίκης είχαν οι μαθητές του σχολείου μας.

Το πρωί της Παρασκευής, 9 Οκτωβρίου 2015, οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί καθώς και γονείς των παιδιών βρέθηκαν στο ΔΑΚ Νάουσας, όπου υπό την καθοδήγηση μουσειοπαιδαγωγών-αθλητών του Ολυμπιακού Μουσείου Αθλητισμού, γνώρισαν 4 αθλήματα των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αγώνων.

2_320x240

Ξιφασκία, Ακοντισμός, Goalball και Boccia ήταν τα αθλήματα που δίδαξαν οι μουσιοπαιδαγωγοί-αθλητές του Ολυμπιακού Μουσείου Αθλητισμού που δέχτηκαν να χαρά να συμμετάσχουν στην εκδήλωση του 5ου δημοτικού σχολείου Νάουσας και μάλιστα καλύπτοντας όλα τα έξοδα τους. Στο ΔΑΚ Νάουσας βρέθηκε και ο αντιδήμαρχος παιδείας και αθλητισμού κ.Στέλιος Δάγγας που συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς για την εξαιρετική αυτή δραστηριότητα.

5_320x240

3_320x240

4_320x240

Aισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τις μουσειοπαιδαγωγούς-αθλήτριες του Ολυμπιακού Μουσείου Αθλητισμού Θεσσαλονίκης κα Τσίτα Χριστίνα, Βαρμάζη Αντωνία και Μπαζούκα Ζωή, αλλά προπαντός τη Διευθύντρια του Μουσείου κα Ουδατζή Κυριακή για την καταπληκτική εμπειρία που χάρισαν στα παιδιά μας.

 

Η 2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ