5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΧΟΛΕΙΟ                                     Σχολικό έτος  2015-16

ΝΑΟΥΣΑΣ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Aγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

  1. Σας ανακοινώνουμε ότι το σχολείο μας, στα πλαίσια της «2ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού», σε συνεργασία με το Ολυμπιακό Μουσείο Αθλητισμού Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει βιωματικές δράσεις σχετικά με τα Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά Αθλήματα, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νάουσας. Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού Μουσείου Αθλητισμού, που θα πραγματοποιηθεί από τις 10.30-12.00, μπορούν να παρακολουθήσουν και γονείς, καθώς ο εορτασμός της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού πρέπει να είναι ανοικτός στην ευρύτερη κοινωνία.

Θα παιδιά θα προσέλθουν κανονικά στο σχολείο και θα σχολάσουν στις 12.30. Επειδή οι εκπαιδευτικοί του ολοημέρου θα συμμετάσχουν στον εορτασμό της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού αθλητισμού, το ολοήμερο τμήμα δεν θα λειτουργήσει.

  1. Τα παιδιά που την Κυριακή 11 Οκτωβρίου θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση με το πάπλωμα Ειρήνης, θα πρέπει να είναι στις 11:00 π.μ., στα ΕΡΙΑ. Τα παιδιά θα συνοδεύουν οι γονείς και κηδεμόνες τους, που θα τα φέρουν στα ΕΡΙΑ και θα τα παραλάβουν στο τέλος της εκδήλωσης.

 

5 – 10 – 2015

Το Διδακτικό προσωπικό                                Η Διευθύντρια

του σχολείου                                          Αβραμίδου Βέρα

 

EOΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 2ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ